شنبه ۲۸ دی ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: پژوهشگران می‌گویند ژن‌های انسانی برای دو هفته تاثیر قندبالا را بر خود حفظ می‌کنند و عادات غذایی بد می‌تواند به طور دائم DNA را تغییر دهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه این گروه دانشمندان که اثر رژیم غذایی‌ را بر بافت قلب انسان و موش مورد بررسی قرار می‌دانند، دریافتند که اثر مقادیر بالای قند بر این سلول‌ها به صورت خاموش‌‌شدن کنترل‌های ژنتیکی طراحی‌شده برای محافظت بدن در مقابل دیابت و بیماری قلبی، تا دوهفته باقی  می‌ماند.

سام ال‌اوستا از انستیتو قلب و دیابت بیکر آی‌دی‌آی و سرپرست این پژوهش در این باره گفت: "ما اکنون می‌دانیم که یک قطعه شکلات که شما امروز صبح خورده‌اید، می تواند اثرات حادی داشته باشد، و این اثرات می‌‌تواند برای حداکثر تا دوهفته ادامه پیدا کند."

 او افزود: "این تغییرات برای مدتی فراتر از زمان غذاخوردن باقی می‌مانند و ممکن است بتوانند پاسخ‌های طبیعی متابولیک بدن را به رژیم غذایی تغییر دهند."

ال‌اوستا گفت خوردن غذای نامناسب به طور مرتب این اثر را تشدید می‌کند، و آسیب‌های ژنتیکی که برای ماه‌ها یا سال‌ها ادامه پیدا می کند، و بالقوه به نسل بعد هم به ارث می‌رسد.

 یافته‌های این بررسی در "نشریه طب تجربی" گزارش شده است.

کد خبر 73224

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار پزشکی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز